lauantai 10. joulukuuta 2016

Villasukat - Wild sage socks

Eri lanka, sama kuvio. Kämmekkäiden pariksi villasukat, mikä jottei! Sukat on siis suunniteltu samalla kuviolla kuin aiemmin bloggaamani kämmekkäät ja tässä testineulonnassa pääsin kuluttamaan kauan muhineita Novitan Nalleja. Halusin tummat sukat jokapäiväiseen käyttöön ja sellaiset sain. Ihanat. Siis ihanat!

Itse on ehkä vaikea määritellä neulomansa kuvion tai mallin vaikeustasoa, jokaisen kyvyt kun muodostuvat varmastikin hyvin pitkälti sen mukaan mitä on neulonut. Tätä mallia en haukkuisi  vaikeaksi, tai ainakin minulla sukat valmistuivat alta aikayksikön. Ne vain jotenkin lennähtivät puikoilta valmiina. Lanka, no, se on. Kun Nallesta neuloo niin ei tarvitse niin harmitella sitä ensimmäistä reikää sukan pohjassa. Kuten maininnut olen, minulla kaikki sukat kuluvat puhki n-o-p-e-a-s-t-i.

I test knitted socks for Susanna Winter (talviknits). These I will use every day. Highly recommend the pattern! Everyday socks that are more than beautiful and not basic at all. Details on Ravelry, just click the icon below the photos.

Lanka yarn Novita Nalle
Puikot needles 3 mm

PS: Sukkakuvista kiitos aviomiehelle! Minä kiukuttelin kuvauksen aikaan ja hän ei. KIITOS!

2 kommenttia: