maanantai 24. lokakuuta 2016

Neulotut kämmekkäät - Wild Sage Mitts

Sama lanka, eri testineule. Juuri sopivasti sukkien testaamisen jälkeen ilmeni tilaisuus käyttää yli jäänyttä lankaa testineulomalla Susannalle kämmekkäät. Ja voi pojat, onneksi lähdin tähän leikkiin mukaan!

Tykkään älyttömän paljon kämmekkäiden käytöstä, koska pienten lasten kanssa tarvii näpertää käsillä koko ajan jotain, myös ulkona ja etenkin autoillessa. Kämmekkäät on siitä kätevät, ettei niitä tarvi riisua käsistä saadakseen esimerkiksi lasten turvaistuinten vyöt kiinnitettyä. MUTTA yleensä (aina) minulla on kämmekkäiden kanssa se ongelma, että ne auttamatta venyvät ja tuntuvat käsissä liian löysiltä. Ongelma ilmenee lähes aina, huolimatta siitä, kuinka napakalta valmis neule tuntuu. Tässä vaiheessa en toki ole vielä päässyt kovinkaan pitkälle Wild Sage Mittsien käytännön testaamisessa, mutta uskallan jo nyt sanoa että olen melko varma että näiden kämmekkäiden kanssa ongelmaa ei ilmene. Tavallaan koko kämmekkäät on neulottu joustinneuleena, vaikkei olekaan. Pitsineulettahan ne ovat alusta lähtien, mutta kuviot rytmittyvät minun mielessäni joustinneuleeksi. Ovat napakat, mutta joustavat. Tykkään langasta, tykkään ohjeesta ja tykkään lopputuloksesta (eikä tämä ole maksettu mainos). Eipä mulla siis nyt juuri muuta kuin että tee ihmeessä itsellesi ihanat syksyiset kämmekkäät! Ohje on sekä fingering- että DK-vahvuiselle langalle. Klikkaa kuvien alta vihreää r-ikonia jos haluat lukea lisätiedot minun projektistani.

Testknit for Susanna Winter. Oh I love the outcome so much! Highly recommend both the pattern and the yarn. These fit my hand perfectly. More details about my project on Ravelry, link below the photos. (The Ravelry icon below the pics is always a link to my project.)
Lanka yarn Malabrigo Yarn Sock 803 ochre
Puikot needles 2.5mm

PS: Näistä ja edellisen postauksen sukkakuvista kiitokset Pauliinalle! 

2 kommenttia:

  1. Ompas nämä sun versiot kauniit :) Malli ja lanka sopivat hyvin yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina <3 Tämä lanka on ihanan pehmeä ja keveä vaikka onkin sukkalanka :)

      Poista