tiistai 11. lokakuuta 2016

Leymus - sukat - socks

Minulla on krooninen pula villasukista, koska kulutan kaikki sukkani puhki. Silti en useinkaan saa neulottua itselleni villasukkia. Ohjeiden testineulominen on sen sijaan mannaa minun tarkalle luonteelleni, joten oli hyvä huijata itsensä testineulomaan juurikin sukat.

Luonto kun on lähellä sydäntä, tykkään tosi paljon näistä rantaheinikon inspiroimista sukista. Sukat on suunnitellut Minna Sorvala ja ohje löytyy Ravelrystä. Sukat neulottiin varpaista varteen magic loop -tekniikalla. Ohje on selkeä ja lopputulos oli varsin vaivatonta pudottaa puikoilta. Minun sukkani on neulottu jalkaan kokoa 38 ja lankana niissä on Malabrigo Yarn Sock. Lanka tuntuu todella ihanalta ja kevyeltä - lämmittää muttei tukahduta! Kulutuksenkestävyydestä en vielä osaa sanoa. Tavallaan en kyllä tässä asiassa olekaan hyvä asiantuntija, kun sukka todennäköisesti kuluu minulla puhki joka tapauksessa... Vinkiksi vielä että näistä sukista on Minnan podcast-ryhmässä KAL (yhteisneulonta! KLIK!) vuoden loppuun asti.

I testknitted theses Leymus socks for Minna Sorvala. Nature inspired socks delight my eyes and feel warm but light. Really love Malabrigo Yarn Sock! Minna has a Leymus KAL until the end of the year in her podcast (here, CLICK!)

Malli pattern Leymus / Minna Sorvala
Lanka yarn Malabrigo Yarn Sock 803 ochre
Puikot needles 2mm

4 kommenttia: