tiistai 19. maaliskuuta 2013

Väsynyt perfektionisti

Mitä tapahtuu kun (entinen) perfektionisti nukkuu katkonaisia öitä? Väsymystä ei ehkä muuten huomaa, mutta mitään ei valmistu. Tässä piti nimittäin olla kuvia valmiista silkkihuiveista, mutta eipä vain olekaan. Nimittäin työn jälki (se eilen illalla tehty) ei tunnu kelpaavan. Ja tiedän itseni ja sen, että jos se nyt harmittaa, se harmitus vain kasvaa. Niinpä taitaa käydä niin, että eiliset ompeleet puretaan tänään.


Niin ja tämä ei tietenkään millään tavalla tarkoita sitä, että työn jälki olisi täydellistä. Se ei nyt vain satu tällä kertaa sopimaan niihin kriteereihin, joita sattumanvaraisesti itselleni (tiedostamatta) asetan. Niin on silkkihuivin lisäksi käynyt nyt toisellekin työlle, jonka olen purkanut jo nelisen kertaa. Ei ole kelvanneet ohjeessa annetut lisäykset ja värejäkin on pitänyt vaihtaa.



Siksipä muistuttelenkin nyt teitä arvonnasta, johon ehtii vielä osallistua tänään. Arvontaan pääset tästä (KLIK!). Eikä huolta, kyllä näitä joskus valmistuu. Puikoilla on parikin työtä ja kunhan silkkilanka on ompelukoneesta vaihdettu, tarkoitus olisi laittaa paininjalan alle sitten jotain ihan muuta.

Nothing gets ready when a perfectionist is tired.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti