perjantai 3. helmikuuta 2017

Pikkuneidin neuletakki

Paraneeko ajatus ja neule marinoituessaan? Tämän neuletakin lanka (vaaleanpunainen) on värjätty useampia vuosia sitten (ehkä 2012?), takki on aloitettu syksyllä 2015 ja valmistunut vuosi sitten tammikuussa 2016. Sopivien nappien löytämiseenkin taisi mennä useampi kuukausi. Ja kuvat on otettu silloin kun pikkuneidin hiukset olivat vielä puolet lyhyemmät kuin tänään. Ehkä nyt lienee aika esitellä neule blogissakin, kun ensi talveksi takki jää auttamatta pieneksi?

Lanka tässä takissa on Dropsin Alpakkaa ja mallikin on alun perin samalta yritykseltä. Olen kuitenkin muokkaillut takin oman näköisekseni. Ihan tarkkaan en enää edes muutoksia muista, mutta ainakin helmassa, hihansuissa ja kauluksessa on selvät muokkaukset. Joitakin kavennuksiakin ehkä tein eri tavalla... Kirjoitan itselleni ylös kaikki muokkaukset käytännössä aina, mutta nyt ne muistiinpanot ovat jossain varmassa tallessa. Lopputulos on kuitenkin kaunis ja käytetty, toimii!

I think it's about time to kick myself in the ass and start posting about these knits which have been ready and used for some time... This cardi pattern is from Drops but I made some adjustments to it. Nice everyday cardi for my sweet little model. Has been used and will be too small soon! I don't really know what Blogger did to my pics but they became a bit unclear when I downloaded them here. Let's try to live with it, I'm way too lazy to try and figure out what is happening... even though I don't like it!
Ohje pattern Drops Baby 13-18
Lanka yarn Drops Alpaca
Puikot needles 2 mm

6 kommenttia: