keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Poni poikineen

Näitähän meillä on tehty. Katso vaikka täältä tai täältä. Vaan eipä ihmekkään, kun oma ja naapurin tupa on täynnä heppahulluja. Varsin rattoisasti ponin virkkaakin, ja onpahan saanut samalla vanuvarastoja vähemmälle. Kaksinkertaisella langalla virkaten ponin saa juuri tehtyä kerästä Nallea. Harja, häntä ja muut yksityiskohdat sitten jämälangoista.

I am really surrounded by horse geeks and thus it is no wonder these ponies keep popping up. This is the third one. One skein of pink Nalle was just enough. One happy pony girl here.







http://ravel.me/RakkaudellaTiina/xj18n

Lanka yarn Novita Nalle
Koukku hook 4 mm

PS: I am linking to Communal Global - Wednesday around the world. Check this out (CLICK)!

http://communalglobal.blogspot.fi/

4 kommenttia:

  1. Kaunis blogi! Ja tosi taitava olet, tulen uudelleenkin vierailulle ♥ Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Mä niin toivon, ettei siskontytöt koskaan saa tietää, että tommosiakin voi virkata.. Vanhimmainen jo kiikutti mummolassa Dibitassu-amigurukirjan mulle, että hän haluaa tällaisia. Ilmeisesti jako on, että ainoa täti virkkaa kaikkea tosi kivaa ja mummut sitten kutovat kilpaa vaatetta.. Kui reilua tää taas on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kunniatehtävä ja se pitää ottaa kohteliaisuutena, siis jos noin pääsee käymään että ihan tilausta tulee ;)

      Poista